Generelle oplysninger

Sæsonens aktiviteter starter i uge 37 med mindre andet er nævnt i programmet.

Går man på flere hold, får man 20% rabat på kontingent på det billigste hold. Dette er gældende for alle og opnås nemmest ved online tilmelding, ellers skal kassereren måske gøres opmærksom på det.

Kontingentet er bindende og betales ved udmeldelse ikke tilbage. Vi tilbyder op til 3 gratis prøvetimer og  fordi vi kun er en lille forening, med et alment formål, med et i forvejen super billigt kontingent (i forhold til mange andre gymnastik og idrætsforeninger) kan vi forsvare det, som mange andre foreninger også gør, nemlig IKKE at betale kontingent tilbage ved fra-/udmelding når man har haft sine prøvetimer.

Hvis du vil betale via bankoverførsel kan du gøre det til

Fanø Sparekasse 9684 0000144142 eller på

MobilePay 75347

Holdene er aflyst i følgende uger: uge 42: efterårsferien, uge 52 og 53: jul & nytår og uge 7: vinterferie.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Adresse: Thulevej 400,

6715 Esbjerg N

Email: fanoe.gymnastik.idraet@gmail.com

Vi træner på følgende adresser: SkoleHallen (den røde hal) Midtbjergvej 3. FanøHallen (den hvide hal) Stadionvej 13. Og gymnastiksalen på den gamle Søfartsskole Vangled 32.

Mere end 2,5 mill. danskere deltager hvert år i idrætsforeningslivet og ud fra det kan man lave en masse statistik. Fanø Gymnastik & Idræt indberetter således til DGI alle medlemmers alder og hvilken aktivitet I er tilknyttet. Vi vil gerne bidrage til at det bliver så ægte som muligt og derfor beder vi dig venligst, om at oplyse fødselsår.