Judo 12+. Begyndere og let trænede. Drenge og piger, mænd og kvinder

Mandag: Kl. 19 - 20.30 og torsdag  kl. 19 - 20.30 i gymnastiksalen på den gamle søfartsskole, Vangled 32

Pris: kr. 475,- (700,- for begge hold)

          TILMELD Judo 2 x om ugen, mandag og torsdag 
          TILMELD Judo 1 gang om ugen (uanset dag)

Trænerer: Chris Gade og Carlos Florez.

Judo er i nogle lande, specielt i Japan, en livsform og en skolingsvej, der udvikler dig på alle planer. Judo betyder ‘den milde vej’, hvor eftergivenhed sejrer over styrke. Men tag ikke fejl: Der ligger ingen svaghed gemt i det!

Slag og spark er ikke tilladt i judo, for det drejer sig ikke om at slå din modstander halvt fordærvet. I judo vinder du på point for korrekt udført teknik – ikke på at påføre skade. Hvis du kan kaste din modstander i gulvet eller fastholde ham eller hende, vinder du kampen!

Judo henvender sig derfor til alle aldre (6-99 år) og køn. Det består i træning, disciplin og fællesskab og mest af alt respekt for andre. Judo er kampsport og foregår i en judogi og i bare tæer og på et gulv bestående af bløde måtter. Judo bruges kun i forbindelse med sport og kan også bruges i selvforsvar. Judokampe er opdelt i vægtklasser. Judo giver selvtillid, selvværd og en god kondition.

Torsdags træningen er primært kamptræning og pensum i forhold til graduering for jer, der gerne vil lidt mere. I kan vælge at træne en eller to gange i ugen.

Se mere på: judofanoe.dk eller på: facebook